ՀՀ ԳԱԱ Զեկույցներ =Reports NAS RA

О составе свабодных аминокислот в рассольных сырах

Кюркчян, В. Н. and Шахбазян, Б. А. (1958) О составе свабодных аминокислот в рассольных сырах. ՀՍՍՌ ԳԱ Զեկույցներ, 26 (3). pp. 163-166.

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1356Kb

Item Type:Article
Additional Information:Ազատ անմինոթթուների բաղադրությունն աղաջրային պանիրներում։
Uncontrolled Keywords:Քյուրքչյան Վ. Ն., Շահբազյան Բ. Ա.
Subjects:Q Science > QD Chemistry
Q Science > QH Natural history > QH301 Biology
ID Code:1307
Deposited By:NAS Reports
Deposited On:23 Sep 2011 12:17
Last Modified:13 Mar 2014 08:23

Repository Staff Only: item control page