ՀՀ ԳԱԱ Զեկույցներ =Reports NAS RA

Effects of Carbon Sources Mixtures on Hydrogen Production by Escherichia coli during Mixed-Acid Fermentation

Trchounian, K. A. (2015) Effects of Carbon Sources Mixtures on Hydrogen Production by Escherichia coli during Mixed-Acid Fermentation. ՀՀ ԳԱԱ Զեկույցներ, 115 (2). pp. 148-155. ISSN 0321-1339

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1161Kb

Abstract

H2 production by Escherichia coli during various single and/or mixtures of carbon sources at different pHs was investigated. Ուսումնասիրվել է միակի և/կամ ածխածնի խառն աղբյուրների խմորման ընթացքում մոլեկուլային ջրածնի (H2) արտադրությունը Escherichia coli-ի կողմից pH-ի տարբեր արժեքների դեպքում։ Изучено производство водорода (H2) у Escherichia coli при брожении одного и/или смеси источников углеродов при разных pH.

Item Type:Article
Additional Information:Escherichia coli-ի կողմից մոլեկուլային ջրածնի արտադրության վրա ածխածնի խառն աղբյուրների ազդեցությունը խառը խմորման ընթացքում / Կ. Ա. Թռչունյան։ Влияние смеси источников углерода на производство водорода бактериями Escherichia coli при смешанном брожении / К. А. Трчунян.
Uncontrolled Keywords:Escherichia coli; H2 production; carbon sources mixtures; pH; mixed-acid fermentation
Subjects:Q Science > QH Natural history > QH301 Biology
ID Code:6238
Deposited By:NAS Reports
Deposited On:31 Jul 2015 11:12
Last Modified:31 Jul 2015 11:12

Repository Staff Only: item control page